DIY tjejevent

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Behov av lite extra lyx? Varför betala dyrt för att nån ska rodda ihop ett event när det är lätt fixat hemma? För extra lyx ta hem ett proffs så kan alla bara slappna av…

Tror många mammor  (och kanske pappor) kan känna igen sig i njutningen att få låsa badrumsdörren och ta en lååång dusch. Kanske rentav lyxa till det med bodyscrub eller ansiktspeeling.

Att ta sig iväg till ”salong” känns helt omöjligt för mig när man har en liten bebis.

Ditt eget DIY event…

  1. Samla ihop ett gäng schyssta vänner.
  2. Ring Emelie på Fjällporten spa.
  3. Fixa lite lasagne, sallad och juicedrinkar
  4. Slappna av och njut

En kompis hade fixat en mamma-spa-dag hemma hos sig, fritt från pappor och större barn. Hon hade kontaktat flera hudvårdssalonger i Mora men ingen gjorde hembesök.

Nu hade vi lyxen att proffsiga Emelie från Fjällporten Spa ställde upp och kom hem med alla sina saker. En härlig ”meny” av behandlingar att välja ifrån. De flesta av oss tog en timmes behandling med massage, ansiktsbehandling och hårbottenmassage.

Så härligt att inte tänka på annat än den lugna musiken, de varma fasta händerna på mina ömm muskler, handduken mot huden, krämen i ansiktet…. Känner mig som en ny människa.

Tänk att nån kommer hem och skämmer bort en på det här sättet. Dessutom får man samtidigt hänga en hel dag med ett gäng schyssta tjejer. Lätt att längta efter!

Det här ska vi definitivt göra fler gånger. Dessutom kan man inte annat än rekommendera Emelie och Fjällporten Spa för andra tjejgrupper, events eller möhippor!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *