Silverhalsband – Shine Bright like a Diamond

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

ÄNTLIGEN! Första ”riktiga” smycket som jag gjort på länge! (tack mamma och pappa som varit lite barnvakt så jag får pyssla lite)
Silver är ju mitt ”egentliga” hantverk – det var så jag började min kreativa bana. Men det har blivit alltför lite av det de senaste åren.

Det här silverhalsbandet blev till mig själv – men dottern blev lite avundsjuk så det är klart att min lilla juvel ska få ett också.

Utsågad bricka i Sterlingsilver. Diamantformen tilltalar mig – enkel, stilren – och får symbolisera en uppmaning att stå upp, vara stolt och duga precis som jag är!
Och ja – halsbandet får också duga, även om symmetrin fått lida lite av viss tidsbrist…

Det här halsbandet får även vara mitt bidrag till Monthly Makers som den här månaden har tema ”Geometri”. Hur man gör för att delta hittar ni hos Fredrika på vinden.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Pin It Share 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

16 Comments

  1. Åh vad läckert med de dubbla plattorna! Blir ett så livfullt spel i smycket som kontrasterar mot de raka formerna. Fin kombination!

    • Tack, jag blir så glad! Ja jag tycker att det ger lite extra dimension….

  2. Otroligt fint!! Gillar verkligen att du använde dig utav två hängen istället för ett, det är det som ger halsbandet det där lilla extra! Stilrena smycken är det bästa som finns.

  3. Åh vilken talang du har och öga för det vackra! Otroligt fint i form och ton och jag blev helt klart lika avis som dottern 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *